22 February 2014

Februari.

Assalamualaikum, hola. Kali ini, mood aku nak berceloteh. February has been a good month, also......uhmm the worst.

Merentas desa kali ni boleh lah, like always, mana dapat nombor haha! Last year je. Sorakan yang paling cemerlang, gemilang, terbilang, of course lah Ungu. Hijau nampak je lemau, tapi tunggu lah ye Hari Sukan nanti.

Cissssskek!
Photobomb oi! :P


Lepastu nak balik, tengok gambar-gambar. Sampaikan tak toleh kanan kiri depan belakang dan akhirnya, dum! Kawe melutut di atas pasir. Syukurlah, tak ada yang nampak hahahaha!

The next week, TINTA crews (eceh macam professional aje.) ada buat planning. birthday surprise! Siapa tak terharu weh, ada orang siap naik motor belikan kek. So suwit lah Azimah.

Recently Kelab Kerjaya + SLAD students were participating explorace. This time, gempaaaaaark dan happening. Sebab?

1. Form 5 tahun ni memang semangat.
2. Semua gelak bagai nak rak.
3. Asyik-asyik bergambar!

Group kitaorang boleh dikatakan the best ah, sebab Izzat came up with 'Anklet' as our group name. Memang pelik kan, dalam banyak-banyak perkataan, kitaorang guna 'gelang kaki'. Haha!

Cikgu buat briefing kitaorang.... Ish ish.
Kami bebas dari dadah!
Menyanyi tu last checkpoint kitaorang, then ada budak comel tegur, 'Eh ni nak buat iklan Milo ke?' Hahaha kesian dorang malu dapat group members like me and Arisya. 

At the end! Penat lari, dah lah lepas topup lemak dengan kuey teow. Time penyampaian hadiah, hmm pasrah lah kalau kalah. Then, cikgu announced Johan Explorace ialah Anklet! Wooo! 
Muka memang excited melebih -.-


Last! Harini ada kelas lagi. Boleh dikatakan it's a non-stop-selfie day, haihhh macam-macam. 
Popcorn Farah bawak dibelasah oleh kami.

Monday Blues today! Perhimpunan tadi Cikgu Raden cakap "Kelab Fotografi akan dimansuhkan." TERKEZUT. Rupanya tu gimik cikgu nak kasi jantung tercopot. Dia tukar Nama jadi lebih ekslusif dan very the vaaaaazzzz gituuuww Kelab Media Massa & Fotografi. Fuhh kurrlass.

Typical Malaysians.....




Aku lompat paling tinggi, you don't deny it haha :P

Apa-apa pun dah malas nak upload. Ni pun nak bersihkan sesawang lelabah kat blog ni. Maaf gambar tak letak semua eh. That's it! Adios.

Assalamualaikum.

No comments: