28 May 2012

Crush..

Assalamualaikum W.B.T

Happy 2-weeks-break people! Orang lain semua 2 minggu cuti, I ni 10 hari je. Lol it's okay, I don't mind though. Kat rumah bukannya buat apa pun :3 Bengkel untuk PMR, SPM dah start. Okay lah, tapi masa rehat... Nampak ________. Rozza was like "WEH! WEH!" And I was like "Be cool." Hidup kena chill kan :3 Padahal dalam hati... Nauzubillah. Hahaha.



Lama tak update, mustahil lah takde benda nak cerita kan. So, I went to Nurin birthday's party a few weeks ago. Hahaha 5 tahun berturut-turut, aku je yang datang. Before that, Rozza datang rumah. Kiteorang study ah kejap. KONON. Then Fawwaz text, "Hey, nanti pergi birthday Nurin pakai baju apa?" Rozza annoying gila pergi reply "Bikini. Kiteorang nak swimming." Hahaha -.- Soalan bangang pulak kan dia bagi :3 Birthday party Nurin dah takde pertandingan atau games macam zaman dulu-dulu. Tapi cool lah jugak party tu :D

Exam pulak, ugh no comment. I feel bad for myself. Takziah kepada Ameera. Al-Fatihah. Hahaha k -.- Speaking of my crush, I'm not going to tell a whole story about him, nanti dia baca, kembang pula hidungnya. Hahaha. Takde lah, cerita dia tak banyak mana pun, orang nya boring. Tapi menawan. Lol. 11th May is the highlight of this month. First time kot kita bercakap lebih dari 2 PERKATAAN. K. Tu je story pasal crush aku. Haha -.-

So, that's all for today. Saja je nak update sebab Sofea nak singgah blog. Lol. Bye bye.

Sebenarnya malas nak upload gambar. Tu je lah yang termampu.  Haha.


1 comment:

Anonymous said...

like your story about your crush... :D