23 October 2011

Finals.

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Dah berhabuk blog ni kan ;/ So, it's Monday, cuti pulok -,- 6 kertas dah dilalui, macam-macam jadik. Ciss, taknak cerita lah, nanti orang naik bosan nak baca pulak kan. Dalam masa 1 minggu ni, yang pasti memang menderita gila. Mana taknya, dengan cuti weekend, deepavali, ugh kalau boleh aku nak habis exam cepat! Penantian sesuatu penyiksaan you know!

Sejarah, aku ingat dapat B. Dandan dapat C -,- Polak gila, semangat je kasitau orang aku pass. C, apa lah sangat, bukannya boleh jamin masuk KRK tahun depan ;/ Sejarah ruins everything Sejarah ruins everything Sejarah ruins everything Sejarah ruins everything Sejarah ruins everything. Errr, dear Sejarah, I dah lama kasi you chance. You kecewakan I lagi kali ni, so I dah buat keputusan. Kita break k, I nak carik boyfriend lain yang lagi bagus dari you. Bye.

Malas ah nak cite pasal ni. SO nak cite pasal budak kena gilis tu ;/ Before that, tadi, ada jumpa mamat sorang ni, muka boleh tahan lah comel, muka sama macam mamat kat bawah ni, awww ;D Oh k, mendedik jap -,- Cut the crap. Keluar topik pulak, haha. Kes budak kena gilis tu, hmm dengar-dengar budak tu struggle selama seminggu je, then dia dah meninggal ;/ Jangan salahkan orang sekeliling sangat lah kan. Cuba fikir, mana mummy daddy dia? Kenapa mummy daddy dia lepaskan dia pegi jalan raya? Why mummy? Why daddy? ;( K, melalut lebih. Orang sekeliling, kenapa tak tolong? Mana peranan anda sebagai masyarakat berperikemanusiaan? Tergamam ke? 15 orang lelaki menyaksikan kejadian ngeri ni, tapi sorang wanita tua yang tolong? Pelik sungguh.

ni haaaa
Let bygones be bygones. Semoga lepas ni, dah tak jadi benda macam ni, amin. And oh, 2 bulan lagi sebelum semua benda dah berubah. Ada yang dah jadi school-leaver, some of them will be shooo excited. Yang lain-lain pula bagaimana? Then ada PMR pulak tu, pastu 2013 dah kena hapus. Fine, tak adil k macamni -,-' abdusjhudifuifbgiuwfiueiufei mental dah.

K lah tu je kot. Bye.



Fat,
Ameera Natasya.

No comments: