13 July 2011

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia, haha.

BATUK BATUK. haha tadi stayback sebab ada pertandingan gubahan bunga. haha aku dgn arisya join last minute dan yg palng aku bangga, aku group pertama yg daftar harini, haha :D sebelum pertandingan, aku jalan-jalan pastu makan ice-cream. heee, BEST gila doh, first time makan macam budak-budak kan. kesannya, aku kena batuk :o the best part is, Dilawa bawak phone. haha bergambar lah kan. thank you si cantik :)

esok pulok ada pertandingan puding buah-buahan. whoa excited gila. and oh, terima kasih sangat dekat samsu, tanpa kau, rozza, arisya dgn aku takkan masuk pertandingan ni. :') seperti tahun lepas, IRON CHEF, dapat nombor 3 je. so target kiteorang, nak dapat JOZAN OR NAIB JOZAN (; yg tak bestnya, cikgu yg tentukan flavour puding tu, tembikai susu dgn laici. yg pasti, tembikai susu awal-awal aku dah reject. LAICI 

haih, apa nak jadi dgn dunia skg? jerebu berleluasa dah doh. sumpah rindu gila dgn HUJAN. bila lah kau nak datang wahai HUJAN? eh japjap, aku yg buta ke memang betul jerebu? tapi terang-terang aku nampak kabus toxic tu doh kalau tengok jauh-jauh dari bangunan sekolah. ugh, apa-apa pun, aku amat merindui kau hujan :')

baru-baru ni, ada orang yang bg feedback pasal blog aku yg tak berapa nak awesome ni. dia cakap ''aku suka blog kau. setiap post mesti cerita psl sekolah.'' haha, bangga tu bangga lah jugak. tapi apa yg aku pasti, blog aku ni semua orang baca. senang cerita, blog aku ni public. kalau nak tulis pasal personal, macam tak malu je doh. haha, aku ada tulis pasal personal aku tak banyak okay ((; kebetulan, aku banyak luangkan masa dkt sekolah berbanding dekat rumah. paling banyak pun, kat rumah aku tido, haha. hmmm apa lagi aku nk tulis eh? tu je kot untuk harini.

p/s: 1 Ogos maybe dah puasa, tak sabar nak raya. lepas raya baru ada lawatan krk. WHAT THE HEN :( btw, rindu signboard kampung, haha. Al-fatihah kepada nenek kesayangan. sampai skg, aku tak sangka dia dah pergi. pasrah je lah kan, Allah lebih sayang dia :')
p.s: craving for chocolate ice cream. gonna miss you in August. 


Sincerely, Ameera Natasya

No comments: